Kiireellisessä aikataulussa, noin viikossa, valmistui nukkekodin maalaus, tapetointi ja huonekalut, sitten olikin aika antaa lahja saajilleen. Keittiössä edelleen lainakalusto, sinne tulee myöhemmin ostotuotteet, kun avattavia kaapistoja jne. on vaikea valmistaa itse lastenkestäviksi. Myös asukkaat (kuvassa lainanuket) liittyvät seuraan hieman myöhemmin, kaupanhyllyltä nekin.

Olohuoneen seiniin tapetiksi on liimattu sydänkuvioista servettiä. Sohvapöydän runko on kartongilla päällystetty tyhjän vessapaperirullan pala ja päällinen niin ikään samalla kartongilla päällystetty aaltopahvin palanen.

Keittiön ja lastenhuoneen seinillä on kuvioitua paperia, makuuhuoneen alkuperäinen tapetti oli vielä hyvässä kunnossa, joten sai jäädä paikoilleen. Lasten huoneen kalusteet ovat tehty kahdesta toisiinsa liimatuista, eri värisistä kartongeista. Norsun mallisia pöytiä/jakkaroita näin kerran jossain sisustuslehdessä ja piirsin mallin muistiin. Leluarkku on taiteltu oman suunnitelman mukaan, nostoripana rautalangalla kiinnitetty helmi. Tähtimatto huovasta leikattu, leikkiauto yllätysmunan sisuksista.

1247069186_img-d41d8cd98f00b204e9800998e