Miten tässä näin kävi, että koti on ihan täynnä hoitokoiria, mutta talon remontti sen sijaan ei edisty laisinkaan... Janetella on kädet täynnä koiratöitä.

Irlanninsusikoiranpentu Risto on etsiskellyt kotia jo muutaman kuukauden. Nyt on uusi omistaja tiedossa, mutta kävi niin, että hän ihastui hirveästi myös pikkuiseen Nipaan, joka tavallaan jo kuuluu talon vakiokalustoon oleskeltuaan siellä reilun vuoden, mutta näin käy, että Nipa sitten lähtee Riston mukana.

Muutama päivä sitten koiravilske lisääntyi, kun omistajansa luopumat Muru, afgaaninvinttikoira, Repo, Welsh corgi cardigan, ja Hertta, samojedi, kävivät taloksi. Kävi niin hyvin, että Muru ja Repo pääsevätkin jo heti ensiviikolla yhdessä uuteen kotiin, mutta Hertta vielä odottelee uutta, omaa ihmistään.

Sekarotuinen Kuura-pentu toimitettiin löytöeläintarhalle eilen, sen historiasta ei ole tietoa, mutta varmasti siitä saisi joku perhe mukavan ulkoilukaverin.

Ja jotta vilinä ja helinä olisi taattua, saapui joukonjatkoiksi tänään vallaton pariskunta - maltakoira Moppe ja cavalier Nessu. Ai jai, Nino ei kyllä ilahdu löytäessään kitaransa pureskeltuna, taitaa tulla sanomista äidille koirien määrästä... Nämäkin vekkulit kaverukset odottavat niille löydettävän uuden kodin, tosin Moppe on niin syötävän söpö, että saas nähdä raaskiiko Janette sitä minnekään luovuttaa.

Jos nukkekotiperheessäsi on koiran mentävä paikka auki, ota yhteyttä. :)