Uudessa kodissamme on riittänyt pintaremontin tarvetta ja muutaman viikon aikana on saatu aikaan paljon, joskin ainoastaan vaatekomero (135x191) on vasta kokonaan valmis.

Kaikki vanhat hyllyt purettiin ja tilalle tuotiin kaksi Elfan koripakettia (k 104, l 45, s 55) ja neljä 57x180 hyllylevyä, joista saatiin seitsemän uutta hyllyä. Vanha vaatetanko sai jäädä, mutta pääsi uudelle paikalle. Elfan housuripustimet olivat uusi tuttavuus, kahdessa on paikat yhteensä 12 housuille.

Muovimatto revittiin pois ja uusi lattiapinta on sekin muovimattoa kyllä, mutta huomattavasti edustavampaa, parista jämäpalasta paikoileen liimattu. Muovimaton ja kynnyksen rajalle laitettiin metallinen kynnyslista.

Vaaleanpunaiset seinät peitettiin Teknoksen Trend-sisätilamaalin sävyllä "laama" (jota jäi muiden tilojen maalaamisesta yli), muutaman kuvion tosin tein, joista vanha maalipinta näkyy.

Putki on ruma ja se olisi pitänyt koteloida, mutta ei millään jaksettu.

Eihän tuo ihan täysin viimeistelty kaikilta osin ole, mutta kokonaisuuteen olen hyvin tyytyväinen! Päätyseinälle tulee mahdollisesti vielä korkealle pari kapeaa hyllyä tai muuta säilytysjuttuja, jos myöhemmin alkaakin näyttää siltä, että lisäsäilytystila on tarpeen.